FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.11.08.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Szentlőrinc SE - FC Dabas
 

A listavezető Szentlőrinc otthonába látogatunk

Az előző fordulóban nagy örömünkre sikerült két vállra fektetnünk (és egyben a tabellán meg is előznünk) a rivális Taksony SE csapatát, így rendkívül kedvező helyzetből várhatjuk soron következő bajnoki mérkőzésünket. Mivel hoztuk a kötelező három pontot, így teljes nyugalomban készülhet a keret a Szentlőrinc SE elleni szombati összecsapásra. A jelenlegi listavezető otthonában egyértelműen nem mi leszünk az esélyesek, azonban a hetek óta tartó veretlenségi szériánk egyértelműen feljogosít minket arra, hogy merjünk nagyot álmodni és nem csupán pontot, de akár még pontokat is rabolhassunk a Szentlőrinc SE otthonából.

Erős Károly elmondása szerint csapatában egyértelműen benne van az a plusz, amivel bravúrt tud elérni bárki ellen ebben az osztályban. Fizikálisan és mentálisan rendben vagyunk, játékban úgyszintén nincs különösebb probléma, így amennyiben a támadó szekciónk is végre hatékony lesz, abban az esetben egy kőkemény rangadó vár a listavezetőre a szombati napon.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Szentlőrinc SE - FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2018.11.17. (szombat, 13:00)
Helyszín: Szentlőrinc, Szentlőrinc SE Sporttelep

MLSZ Adatbank