FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.11.14.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Taksony SE (1:0)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Taksony SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Az első félidő nagyon rendben volt, jó szellemben játszottunk, tudtunk labdát birtokolni, mindezt úgy, hogy a Taksony egy különleges védekezési formát választott. Meg is voltak a lehetőségeink, jött is a gól, mondjuk az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nekik is volt egy komoly helyzetük.

A második félidő nagyon kiegyenlített volt, mondhatni küzdelmes. A kontrákat sajnos nem tudtuk lejátszani, így végig izgulnunk kellett egészen a hármas sípszóig. Ellenfelünk két pontrúgásból volt veszélyes, de azokat szerencsére megúsztuk. A csapat erejét az is mutatja, hogy végig tudtak a játékosok egymásért küzdeni, így ezt a számunkra rendkívül fontos mérkőzés sikerült megnyernünk.

A hétvégén egy olyan mérkőzésre kell készülnünk, ahol ugyan nem mi leszünk az esélyesek, de mivel mi is rendkívül jó szériát tudhatunk magunk mögött, így minden esélyünk megvan a jó eredmény eléréséhez. A listavezető Szentlőrinc egy masszív, fiatalos, pörgős csapat, így nehéz dolgunk lesz, viszont a csapatunk adott, fizikálisan és mentálisan rendben vagyunk, van ugyan sérültünk, így lehetséges, hogy némileg átalakított kezdővel lépünk majd pályára, de összességében optimistán várjuk a mérkőzést. "

FC Dabas - Taksony SE 1:0 (1:0)
Gól: Csendes P (38') ill. -

MLSZ Adatbank