FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.11.11.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Taksony SE (1:0) *
 

A Taksony SE sem tudott pontot rabolni a dabasi katlanból

Tovább folytatta remek hazai szereplését NB III-as első csapatunk. Erős Károly fiai sorozatban negyedik hazai bajnoki mérkőzésüket is megnyerték. Soros ellenfelünk ezúttal az eddig remekül szereplő, újonc Taksony SE volt.

A felek, ahogy az várható volt, nem estek egyből egymásnak, nem vállaltak felesleges kockázatot, amit a mérkőzésen esett egyetlen gól is jelez. A (mint végül kiderült) győztes találatra a 38. percig kellett várni. Csendes Péter Márton juttatta vezetéshez csapatunkat (1:0). A szünetig az eredmény már nem változott, így optimistán várhattuk a második félidei folytatást. Tudtuk jól, hogy nem szabad kinyílnunk, azonban egy újabb találattal idő előtt lezárhattuk volna a mérkőzést. Ettől függetlenül a második játékrészben inkább a zárt védekezést helyeztük előtérbe és ennek meg is lett az eredménye. Az első félidőben megszerzett előnyünket sikerült egészen a hármas sípszóig megtartanunk, így újabb három ponttal gazdagodva várhatjuk az őszi szezon hajráját.

Győzelmünknek köszönhetően nem csupán a Taksony SE-vel sikerült helyet cserélnünk a tabellán, hanem még az Iváncsa KSE-t is sikerült beelőznünk, így a számunkra már igen előkelő 7. pozícióból várhatjuk a listavezető Szentlőrinc SE elleni, jövő hétvégi idegenbeli mérkőzést.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2018.11.11 (vasárnap, 13:30)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

FC Dabas - Taksony SE 1:0 (1:0)

FC Dabas: Scheilinger Gy - Molnár S, Csendes P, Eördögh L, Fritz A, Fitos L, Csepregi R, Molnár P, Erős R, C Dalibor, Szenes B

Csere: Sebestyén I, Sándli M, Takács K, Földes M, Seregy T, Kiss D

Gól: Csendes P (38') ill. -

MLSZ Adatbank

További képek