FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.10.30.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Szekszárdi UFC (2:0)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Szekszárdi UFC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Az első félidő nagyon rendben volt. Nagyon jó helyeken szereztünk labdákat, előrefelé védekezve. Rögtön az elején már két gólos előnyre tettünk szert, két szép gólt rúgtunk. Utána volt még 2-3 nagyon komoly lehetőség, azokat azonban kihagytuk, így a helyzetkihasználásunkon mindenképpen javítani kell. Ettől függetlenül az első félidőben lényegében eldöntöttük a mérkőzést.

A második félidő már dadogósabb volt. Ellenfelünknek egy komoly átlövése volt csupán, amit kapusunknak bravúrral sikerült hárítania. Tehát összességében nem forgott veszélybe a győzelmünk. Az egy picit viszont aggasztott, hogy a kontrákból nem sikerült gólt szereznünk és ugye, ha egy ilyen mérkőzést idő előtt lezársz egy harmadik góllal, akkor az utolsó húsz percben nem kell még extra energiákat mozgósítani a győzelem megtartásának érdekében.

Nagyon fontos volt számunkra a győzelem, ráadásul helyenként kimondottan jó játékkal, úgyhogy elégedettek lehettünk és úgy fest teljesen rendben vagyunk.

Szerdán kupameccs vár ránk a másodosztályban szereplő Tiszakécske ellen. Egy NB II-es csapat mindig más kategória, egy profi csapat ellen játszani mindig különleges dolog. Természetesen nem feltartott kézzel szállunk harcba, de nagyon figyelünk, mert a vasárnapi RKSK elleni mérkőzés is nagyon fontos nekünk. A lényeg, hogy legyünk rendben mentálisan, fizikálisan fogjuk bírni, de nagyon figyelni kell azt is, hogy ne menjünk bele egy ki-ki meccsbe, hanem egy zárt védekezésből próbáljunk játszani és akkor bízzunk benne, hogy az akár még eredményes is lehet."

FC Dabas - Szekszárdi UFC 2:0 (2:0)
Gól: Fitos L (12'), Szenes B (18') ill. -

MLSZ Adatbank