FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.10.28.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U17 - KISE (3:0)
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a KISE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

"Az első félidőben lerendeztük a meccset, az volt a kérdés ismét, hogy a helyzeteinket milyen arányban használjuk ki. A 3:0-ás vezetésünk a szünetig bőven hízhatott volna nagyobbra, azonban sok esetben túl tisztára akartuk játszani a labdát és a jobbnál jobb lehetőségeket túlszíneztük. Most belefért a könnyelműség, de szorosabb helyzetben okozhat és okozott is ez már kellemetlen pillanatokat.

A második félidőre ellenfelünk védekezőbb szerepre váltott, s a mi lendületünk is elfogyott. Láttam mind a két társaságon, hogy beletörődött az eredmény alakulásába, sokat birtokoltuk a labdát, de már nem voltunk élesek, éhesek a gólra. Ugyan helyzetek kialakultak mind a két kapu előtt, olykor óriási előttünk, de már nem rezdült meg többet a háló.

Annyit futballoztunk, amennyit nagyon muszáj volt, nem kellett megszakadnunk a meccsen, ami a jelenlegi helyzetünkben még el is fogadható. Remélem, hogy a Gödöllő ellen már a rendelkezésünkre áll minden játékosunk, s kiegyenesedünk lendületben a mérkőzés lefújásáig.

Gratulálok a győzelemhez! Hajrá FC Dabas!"

FC Dabas U17 - KISE 3:0 (3:0)
Gól: Farkas Cs (16'), Nyeső M (34'), Gáspár Zs (45')

MLSZ Jegyzőkönyv