FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.05.14.
www.fcdabas.hu
NŐI
Edzői értékelés: FC Dabas U16 - Szeged 2011 (3:2)
 

Schilingerné Budai Zsuzsanna, az FC Dabas U16-os leány csapatának vezetőedzője a Szeged 2011 elleni bajnoki mérkőzésüket követően az alábbi értékelést közölte:

"A csütörtöki napon utolsó hazai mérkőzésünket játszottunk a Szeged csapata ellen. Nagyon vártuk és nagyon készültünk is erre a mérkőzésre, hiszen egyetlen egy csapattól kaptunk ki a szezonban és ez a Szeged volt, mondhatni ők a nagy riválisunk. Nagyon boldogok voltunk, hiszen most először játszhattunk a centerpályán, ami nagyon nagy szó volt a lányoknak.

Rettenetesen nehéz mérkőzésen vagyunk túl, amit 3:2-re sikerült megnyernünk borzasztóan nagy küzdelemben. Elképesztően nagyot futballoztak a lányok és elképesztően nagyot küzdöttek, hiszen gyakorlatilag a Szeged az utolsó másodpercekig megállás nélkül ment előre. Le a kalappal ellenfelünk előtt is, egy pillanatig nem adták fel és folyamatosan játékban voltak. Magabiztos játékkal, de nagyon nagy harcban sikerült itthon tartanunk a három pontot. Nagyon büszke vagyok a csapatra, ez egy gyönyörű eredmény.

Szeretném megköszönni a Szülők támogatását, szurkolását, hogy minden mérkőzésen igen nagy erőt adnak Csapatunknak, illetve szeretném megköszönni Basa Zsuzsinak és Attilának a vacsorát, amivel mérkőzés után megleptek Minket!

Hajrá Dabas! Hajrá Csajok!

FC Dabas U16 - Szeged 2011 Kft. 3:2 (3:1)
Gól: Gendur G (3'), Horváth V E (10'), Gendur G (26')

MLSZ Jegyzőkönyv