FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.04.10.
www.fcdabas.hu
NŐI
Edzői értékelés: Dorogi FC - FC Dabas Leány U16 (0:9)
 

Schilingerné Budai Zsuzsanna, az FC Dabas U16-os leány csapatának vezetőedzője a Dorogi FC elleni bajnoki mérkőzésüket követően az alábbi értékelést közölte:

"Egy kis emlékeztető az Őszről...

U16 Leány FC Dabas - Dorog  4-4
" Október 1-én hazai pályán fogadtuk a Dorog csapatát. Ismét egy olyan mérkőzés várt ránk ahol nem tudhattuk mire számíthatunk. Ismeretlen ellenfél. Mit mondhatnék erről a mérkőzésről.sokkoló volt mindannyiunk számára. Olyan csapattal találkoztunk most a pályán, akiktől mást sem láttunk-hallottunk mint a káromkodást, a verekedést. Elfogadhatatlan volt a stílus, 15 éves Leány játékosok.minősíthetetlen volt.  Pszichésen megtörtek minket, és látszott, hogy ez nagyon nehéz mérkőzés lesz. Az első félidő nagyon rosszul sikerült, a félidőben kicsit sikerült a fejekben rendbe tenni a dolgokat és felrázni a Lányokat, így már a második félidőben mi domináltunk. Nem vagyunk ehhez a stílushoz hozzászokva, nálunk ez nem megengedett.minden esetben Tiszteld Ellenfeled.hát ez itt most nagyon nehéz feladat volt. Szakmailag rettenetesen nehéz lenne értékelni ezt a mérkőzést. Küzdöttünk a túlélésért. Nagyon büszke voltam a csapatra, a legdurvább helyzetben sem hazudtolták meg önmagukat és méltón viselték a Dabas mezt. Hajrá Dabas! "

Nagyon készültünk erre a mérkőzésre. Most már tudtuk mire számíthatunk és nem csalódtunk, azt is kaptuk, ellenfelünk folytatta az őszi szezonban képviselt Gladiátor harcát, megspékelve egy kis pikáns szájkaratéval, viszont most már nem ért minket meglepetésként, nem sokkolt, nem vettük fel és nem törtünk össze. Meglett az eredménye. Addig, amíg ellenfelünk próbált minket megtörni, kizökkenteni úgy, mint az előző fordulóban, addig mi mosolyogtunk és futballoztunk. Nagyon-nagyon szépen futballoztunk. Óriási dicséretet érdemelnek a Lányok, mert ezen a hétvégén mindenki odatette magát maximálisan és talán most először mondhatom azt, hogy gyakorlatilag hiba nélkül játszottunk.

Dorogra már teljes kerettel tudtunk utazni, mert középső védőnk Szőke Réka is visszatért sérüléséből és azt gondolom, ugyanott folytatta a pályán, ahol a sérülés előtt abbahagyta. Csak így tovább Réka! Csapatunknak új Csapatkapitánya lett Gendur Gina személyében, aki ezen a mérkőzésen debütált az új pozícióban, mondhatjuk nem volt rossz a kezdés! Gratulálunk és sok sikert kívánunk!

Szeretném megköszönni a Szurkoló táborunknak (Kedves Szülők, Nagymamák, Nagypapák és Testvérek) hogy gyakorlatilag mindig a csapat mellett vannak, utaznak velünk és támogatnak Minket! Köszönjük Nektek!

Hajrá Dabas!"

Dorogi FC - FC Dabas U16 0:9 (0:4)
Gól: Horváth V E (15'), Horváth V E (26'), Horváth V E (33'), Horváth V E (36'), Gendur G A (45'), Horváth V E (60'), Horváth V E (63'), Gogolák S (77'), Becski R (80')

MLSZ Jegyzőkönyv

További képek