FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.03.12.
www.fcdabas.hu
NŐI
Edzői értékelés: FC Dabas Leány U16 - Ceglédi VSE (4:1)
 

Schilingerné Budai Zsuzsanna, az FC Dabas U16-os leány csapatának vezetőedzője a Ceglédi VSE elleni bajnoki mérkőzésüket követően az alábbiak értékelést közölte:

" Vasárnap hazai pályán kezdetét vette az U16 Leány bajnokság tavaszi szezonja. A Cegléd csapata jött hozzánk. Jó játékvezetés, jó ellenfél, hazai pálya, panaszra nem lehetett okunk, csak játszani kellett.

A keretünk kicsit megváltozott a tél folyamán. Szőke Réka csapatunk oszlopos tagja, középső védőnk, sajnos a Futsal7Vége sorozatban lesérült, ezért hat hétig hiányolnunk kell. Ellenben jött hozzánk négy új játékos, Mészáros Sára (védő), Makkay Vera (védő), Fajt Petra (védő), Becski Rita (középpályás/támadó), akik rögtön az első fordulóban be is tudtak mutatkozni. Hozzáteszem, nagyon jól szerepeltek a lányok, mi sem mutatja jobban, mint Becski Rita egyenlítő gólja. A mérkőzés 25. percében ellenfelünk megszerezte a vezetést, de Rita a 28. percben Gendur Gina tökéletes beadását góllal fejezte be. Döntetlennel fordultunk. A félidőben átbeszéltük, mi az amin változtatnunk kell, és a Lányok tartották is, csapatkapitányunk Horváth Vivien két góllal, míg Gendur Gina egy góllal járult hozzá a mérkőzés végleges eredményéhez, így  FC Dabas - Ceglédi VSE 4:1.

Szép eredmény hazai pályán, jól kezdtük a szezont, viszont teljesen azért ez nem tükrözi a játékunkat. Minimum 70-30 % volt a labdabirtoklás a javunkra, nagyon sokszor voltunk veszélyesek az ellenfél kapujára, de sajnos gólra váltani nem sikerült. Az erőnlétünkkel nincs gond, de a játékunkra és a befejezésekre nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk.

Gratulálok Csajok! Hajrá Dabas! "

FC Dabas U16 - Ceglédi VSE 4:1 (1:1)
Gól: Becski R (28'), Horváth V E (45'), Gendúr G E (49'), Horváth V E (68')

MLSZ Jegyzőkönyv