FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.01.20.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: Balassagyarmati VSE - FC Dabas (3:0)
 

Lejátszottuk második felkészülési mérkőzésünket

Ezúttal a megszokottól némileg eltérően nem Dabason lépett pályára Erős Károly legénysége. NB III-as első keretünk a szombati napon a Balassagyarmati VSE vendégszeretetét élvezhette. Túl sok köszönet azonban nem volt benne, két gólos első félidei hátrányunkat tovább gyarapítva, végül 3:0 arányú vereséget szenvedtünk.

A fiúk mentségére legyen szólva, kemény heten vannak túl, hétfőtől péntekig minden nap edzésen vettek részt, így valamelyest érthető, hogy nem úgy alakult a mérkőzés végkimenetele, ahogy az elvárható lett volna. Az eredmény azonban továbbra is csupán másodlagos, a megfelelően elvégzett edzésmunka és a mérkőzés terhelés a legfontosabb az alapozás ezen szakaszában.

Ami a folytatást illeti, a jövő héten már két felkészülési mérkőzés szerepel a programban. Szerda este a Pénzügyőr csapatát fogadjuk hazai pályán, majd szombaton Budafokra látogatunk idegenbe.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2018.01.20. (szombat, 13:30)
Helyszín: Balassagyarmat

Balassagyarmati VSE - FC Dabas 3:0 (2:0)
Gól: -