FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.11.21.
www.fcdabas.hu
NŐI
Edzői értékelés: FC Dabas Leány U16 - Monor SE (2:0)
 

Schilingerné Budai Zsuzsanna, az FC Dabas U16-os leány csapatának vezetőedzője a Monor elleni mérkőzésüket követően az alábbiak értékelést közölte:

" Lezárult az őszi szezon. November 11-én, szombaton, hazai pályán a Monor csapata ellen játszottuk a szezon utolsó bajnoki mérkőzését. Tudtuk, ha teljes kerettel tud hozzánk érkezni a Monor, igen csak komoly mérkőzésre számíthatunk. így is lett.

Szinpatikus, stabil, egységes, jó erőt képviselő ellenfél, jó iramú mérkőzés, helyzetek itt is ott is. A 8. percben Gendur Gina gyönyörű találatával megszereztük a vezetést. Az egy gólos előnyünket a második félidőre is megtartottuk, de lehetett látni, hogy ellenfelünk - ha csak egy kicsit is lankad a figyelmünk - kiegyenlíthet, mi több, megszerezheti a vezetést. A 65. percben Horváth Vivien talált a kapuba, így 2:0, de még mindig nem pihenhettünk. A Monor csapata egy pillanatra sem adta fel, nagy veszélyt jelentettek a kapunkra. Itt említeném meg kapusunkat, Rónyai Gabriellát, aki a mostani mérkőzésen megmutathatta, mit tud. Fantasztikus védéseivel hozzásegítette csapatunkat a győzelemhez.

Ez a mérkőzés minden tekintetben kiemelendő és emlékezetes lesz minden játékosunknak és nekem is! Minden játékosunktól egytől egyig elképesztő játékot, kitartást, akarást láthattunk... mondhatom azt, hogy most játszottunk a legjobban. Egységesek voltunk. Tudtuk mit akarunk.

Elképesztő volt a szurkolótáborunk is. Nagyon sok szülő kilátogatott erre a mérkőzésre, és olyan töltetet adtak a lányoknak...hatalmas taps és éljenzés közepette sétálhattunk le a pályáról. Köszönjük Nektek!

És amitől számomra még különlegesebb volt ez a mérkőzés, és milyen érdekes, hogy pont az utolsó lett a szezonban, hogy a Monor csapatának az edzője Pirót Tercsi barátnőm. Nagyon jó munkát végez a csapatával, és elismerést érdemelnek, igazán jó mérkőzés volt egy nagyon jó csapat ellen.

Szeretnénk megköszönni a vezetőségnek, illetve Basa Zsuzsinak és Basa Attilának, hogy elkészítették a vacsoránkat. Nagyon finom volt!

Külön gratulálok csapatkapitányunknak, Horváth Viviennek, aki az őszi szezonban 29-szer talált ellenfeleink hálójába, ezzel magasan vezeti bajnokságunk góllövőlistáját. Gratulálok az egész csapatnak, kitartásuk, akarásuk meghozta az őszi szezonban a 2. helyet. Elképesztőek vagytok lányok, minden elismerés a tiétek!

Hajrá Dabas! "

FC Dabas U16 - Monor SE 2:0 (1:0)
Gól: Gendur G A (8'), Horváth V E (65')

MLSZ Jegyzőkönyv