FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.10.15
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Dánszentmiklós KSK - FC Dabas III (3:4)
 

Hátrányból fordítva hoztuk el a három pontot

Nehéz mérkőzésen van túl hármas csapatunk. Ledő László tanítványai éllovashoz méltóan ugyan begyűjtötték a három bajnoki pontot, azonban keményen meg kellett izadniuk a fiúknak a sikerért.

Noha a hazaiak Hank János révén már a 14. percben előnybe kerültek (1:0), mégsem örülhettek túl sokáig. Bálint Zoltán és Fehér Attila góljainak köszönhetően két perc alatt megfordítottuk az eredményt (1:2). Sajnos ellenfelünk sem tétlenkedett, szinte a középkezdést követően egy újabb gólt szerezve ismét eldöntetlen volt az állás (2:2). A 26. percben ráadásul újfent eredményesek voltak a hazaiak, így ismét futhattunk az eredmény után (3:2). Ezt követően egy hosszú gólcsend következett, majd mikor már a házigazdák azt érezhették, hogy talán megvan számukra a mérkőzés, akkor érkezett Pribék Tibor és a 79. és a 83. percben szerzett találataival lényegében megnyerte csapatunk számára az összecsapást (3:4).

Nehéz szülés volt, főleg úgy, hogy a Dánszentmiklós közel sem az élmezőnyhöz tartozik. Sejthető volt, hogy nem lehet minden mérkőzésen brillírozva, teljesen hibátlan mérleget produkálva bajnokságot nyerni, azonban szerencsére a fiúk a rosszabb napokon is állják a sarat.

A következő fordulóban nem csupán a forduló, hanem alighanem az őszi szezon legjobban várt rangadóját játsszuk. Ellenfelünk az az Inárcs VSE lesz, aki jelenleg a második pozíció büszke tulajdonosa. Legfőbb riválisunk hátránya mindössze három pont, így vereséget egész egyszerűen nem szenvedhetünk, azonban ha legyőzzük őket hazai pályán, lényegében őszi bajnoknak mondhatjuk magunkat.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.10.15 (vasárnap, 14:00)
Helyszín: Dánszentmiklós

Dánszentmiklós KSK - FC Dabas III 3:4 (3:2)

FC Dabas III: Gogolák K - Bálint Z, Bálint G, Szabados K, Fehér A, Pasztyerik F, Zelovics A, Pribék T, Laczkó Z, Fodor G, Tihany D

Csere: Ledő L, Balogh T, Györgyövics I, Rutterschmid K, Bálint M, Mata P

Gól: Hank J (14'), Petró Z (19'), Petró Z (26') ill. Bálint Z (16'), Fehér A (18'), Pribék T (79'), Pribék T (83')

MLSZ Adatbank