FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.10.08.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Duna-Aszfalt TVSE (3:1)
 

Bravúros hazai győzelem a dobogós Tiszakécske ellen

Tovább szárnyal az FC Dabas NB III-as első kerete. Erős Károly tanítványai ezúttal a fordulót megelőzőleg a második helyezéssel büszkélkedő, újonc Duna-Aszfalt Tiszakécskei VSE csapatával mérkőztek meg vasárnap kora délután Dabason. Remek szériával a hátunk mögött fogadtuk riválisunkat, és ahogy az előző hetekbe, úgy most sem kellett csalódnunk játékosainkban.

Az első fél óra gólcsendjét követően a 34. percben Erős Ronald révén megszereztük a vezetést (1:0), amit az első játékrész végéig meg is tudtunk tartani, így minimális előny birtokában fordulhattunk rá a második játékrészre. A folytatásban sajnos a vendégeknek sikerült kiegyenlíteniük (1:1), azonban örömük mindössze pár percig tarthatott, mivel az 57. percben Makrai László találatával ismét nálunk volt az előny (2:1). Innentől kezdve pedig már nem adtuk meg ellenfelünknek az újbóli felzárkózás lehetőségét, sőt a 81. percben Fitos László jóvoltából megszereztük harmadik találatunkat is (3:1), amivel lényegében le is zártuk az összecsapás és a három pont sorsát.

Újabb győzelmünknek hála immáron hat mérkőzésesre duzzadt veretlenségi sorozatunk, az elmúlt három bajnokit pedig kivétel nélkül megnyertük. Tabellán elfoglalt helyezésünk is ennek megfelelően egyre kedvezőbb, jelenleg már a 7. helyről várhatjuk a jövő hétvégi RKSK elleni idegenbeli mérkőzésünket. Ami szintén pozitívum és kiemelendő, a dobogó legalsó fokán található Pécsi MFC már csupán három egységre, a listavezető SZEOL pedig mindössze két győzelem távolságra található.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.10.08 (vasárnap, 15:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Duna-Aszfalt TVSE 3:1 (1:0)

FC Dabas: Sebestyén I - Földes M, Makrai E, Eördögh L, Fritz A, Kiss V (Sándli M - 76'), Csepregi R (Takács K - 56'), Erős R, Sárközi N, Fitos L ( Szűcs L - 84'), C Dalibor

Csere: Scheilinger Gy, Kiss D, Szűcs L, Sándli M, Csordás S, Takács K, Filyó G

Gól: Erős R (34'), Makrai L (57'), Fitos L (81') ill. Benkó B (54')

MLSZ Adatbank