FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.09.23.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Iváncsa KSE (3:1)
 

Megszereztük második győzelmünket

NB III-as első csapatunk a két héttel ezelőtti Szentlőrinc ellen hazai győzelmet követően ismét otthon tartotta a három bajnoki pontot. Az utóbbi hetekben remek formát mutató Iváncsa KSE látogatott Dabasra és minden bizonnyal a sorozatban elérhető negyedik győzelmére készült. A veretlenségi széria azonban számukra itt véget ért, mivel 3:1-es győzelmet aratottunk felettük.

Úgy fest, kezd magára találni NB III-as csapatunk. A bajnokságban négy mérkőzés óta veretlenek vagyunk, emellett a Magyar Kupában is továbbléptünk és várhatjuk a NB I-es Videoton FC októberi dabasi vendégjátékát.

A mérkőzésre térve, sajnos a kupameccshez hasonlóan most is hátrányból kellett felállnunk és megfordítanunk az eredményt. Ellenfelünk a 45. percben szerezte meg a vezetést (0:1), így Erős Károlynak ismét rendet kellett tennie a fejekben a szünetben. A második játékrészben azonban nem volt pardon. Előbb a 63. percben Mundi Roland révén büntetőből kiegyenlítettünk (1:1), majd két perccel később Földes Milán góljával előnybe kerültünk (2:1), végül a 79. percben Sárközi Norbert találatával végérvényesen eldöntöttük a három pont sorsát (3:1).

Újabb győzelmünknek köszönhetően már a középmezőny tagjai vagyunk, célunk pedig nem lehet más, mint ezt a remek szériát tovább folytatva a közvetlen élmezőny mögé kerülni pár fordulón belül.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.09.23 (szombat, 16:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Iváncsa KSE 3:1 (0:1)

FC Dabas: Sebestyén I - Földes M, Makrai E, Eördögh L, Fritz A, Sándli M, Erős R, Sárközi N, Mundi R, Kiss V, C Dalibor

Csere: Scheilinger Gy, Szűcs L Fitos L, Csordás S, Takács K

Gól: Mundi R (50'), Földes M (65'), Sárközi N (79') ill. Balogh L (45')

MLSZ Adatbank