FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.09.13.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U11
 

Ledő László, az FC Dabas U11-es korosztályának edzője a vasárnapi Megyei Kiemelt és a hétfői Alközponti Bozsik Tornát követően az alábbi beszámolót közölte:

" Vasárnap hazai rendezésű Kiemelt Bozsikon vettünk részt. Sajnos ezen a napon a játék akadozott. Álmosan és körülményesen kezdtük a tornát. Ez abban mutatkozott meg, hogy a mozgásokat nem csináltuk meg, fegyelmezetlenül védekeztünk és nem voltunk határozottak a támadásoknál sem. El kellett telnie két mérkőzésnek, amíg felébredtek a srácok. Az utolsó két mérkőzésen már lehetett látni olyan dolgokat, amit megbeszéltünk együtt az öltözőben. Sajnos sok gyakorlás kell még, hogy minden klappoljon és csapatként funkcionáljunk. De ezekben a srácokban van lehetőség és lehet velük dolgozni.

A hétfői napon Alközponti Bozsikot rerndeztünk. A mérkőzéseken mi domináltunk és irányítottuk is az összecsapásokat. Azonban itt is el lehet mondani, hogy a mozgások nincsenek meg, a védekezést messziről csináljuk, illetve van aki azt se tudja, mit kell tennie és hova kell helyezkednie.  De ezért szép ez a edzői szakma.

Hajrá Dabas! "