FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.09.12.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U11
 

Ledő László, az FC Dabas U11-es korosztályának edzője a hétvégi Megyei Kiemelt Bozsik Tornát követően az alábbi észrevételeit osztotta meg oldalunkkal:

" Az FC Dabas U11-es csapata is megkezdte a kiemelt Bozsik tornákon való szereplését. Az első fordulóban a Kelen SC volt a házigazda. Ellenfeleink a Kelen SC, a Liver SC, a Soroksár és a Dunaharaszti voltak.

Csapatunkban voltak olyan gyerkőcök, akiknek ez volt az első 6+1-es Bozsik tornájuk. Sajnos az első mérkőzésen ez látszott is, megilletődve és gyámoltalanul játszottak. A második mérkőzésünkön már a szünetben átbeszélt hozzáállást láttam a srácoktól. Meg is lett az eredménye 3:1-re nyertünk a Liver ellen, úgy hogy 0:1-ről álltunk fel. A Soroksár és a Dunaharaszti ellen is akartunk, mentünk, de sajna mi kihagytuk a helyzeteinket, ellenfeleink kihasználták őket, így sajna két vereség lett a vége.

Megmondom őszintén, ezen a tornán és a következőkön is az eredmény mellékes, inkább azt szeretnénk látni, hogy amit hét közben gyakorolunk, azt visszalássuk a tornákon.

Jó volt látni a srácokon, hogy ők akarják és megpróbálják megvalósítani, amit kértem tőlük. Azt is megtapasztalta egy két játékos, hogy sokkal gyorsabb a játék, mint az U9-ben. Sajnos azok a játékosok, akik tavaly már játszottak, nekik még több kell, mert volt köztük gyenge teljesítmény, illetve úgy fogalmaznék inkább, hogy lassan, körülményesen játszottak. Elsőre nem volt rossz, de van még min dolgozni...

Hajrá Dabas! "