FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.08.26.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Vecsési FC (2:3)
 

Továbbra is várat magára az első győzelmünk

Harmadik mérkőzését is lejátszotta NB III-as első csapatunk. Ezúttal a tavaly még az FC Dabas II-vel egy bajnokságban szereplő Vecsési FC-t fogadtuk hazai pályán. Erős Károly legénysége első győzelmének megszerzésére készült, azonban az események nem úgy alakultak, ahogy azt alighanem előzetesen elterveztük.

Ellenfelünk nem elég, hogy már a 13. percben magához ragadta a vezetést (0:1), rá két percre már meg is duplázta előnyét (0:2), amivel így elég hamar nehéz helyzetbe sodort minket. A fordulást követően Csiszár révén a harmadik találatukat is bevitték a vendégek Scheilinger kapujába (0:3), így szűk egy óra elteltével már-már kilátástalan helyzetbe kerültünk. Cseréink azonban jónak bizonyultak, előbb Takács Kornél révén a 65. percben sikerült szépítenünk (1:3), majd a 88. percben Crkvenjakov Dalibor is betalált (2:3), így a rendes játékidő végére ismét visszakapaszkodtunk a mérkőzésbe. A hátralevő idő rövidsége azonban már nem tette lehetővé az egyenlítés kiharcolását, így nagy meglepetésre a Megye I. osztály tavalyi bajnoka legyőzött minket saját pályánkon.

A három mérkőzésből szerzett egy pont az utolsó előtti helyet eredményezi csapatunknak, azonban ahogy mondani szokták, messze még a bajnokság vége, egy-két győzelemmel máris a középmezőny első felében találja magát az adott csapat. A befektetett munka előbb utóbb be kell, hogy érjen és azt se felejtsük el, hogy a játékoskeret bár jelentősen megerősödött, azért igen nagy változáson ment keresztül, az összecsiszolódás pedig még a sztárcsapatoknál sem megy egyik napról a másikra.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.08.26 (szombat, 17:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Vecsési FC 2:3 (0:2)

FC Dabas: Scheilinger - Kiss, Eördögh, Makrai, Fritz, Fitos, Szűcs (Sándli - 53'), Erős, Csepregi, Mundi (Takács - 60'), Csordás (Dalibor - 46')

Csere: Sebestyén, Huszti, Dalibor, Sárközi, Sándli, Takács, Zsolnai

Gól: Takács K (65'), Dalibor C (88') ill. Farkas Á (13'), Tóth A (15'), Csiszár R (53')

MLSZ Adatbank