FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.04.29.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Budafoki MTE - FC Dabas (2:0)
 

Beigazolódott a papírforma, nyert a BMTE

NB III-as első csapatunk szombaton Budafokra látogatott, ahol az idén mind a bajnokságban, mind a Magyar Kupában szárnyaló BMTE vendégszeretetét élvezhette. Sajnos két vereséggel a hátunk mögött érkeztünk, így az se mondható, hogy önbizalommal telve próbálhattuk meg felvenni a harcot a listavezetővel.
Nem könnyítette meg a dolgunkat az sem, hogy a Budafok már a 17. percben, Kovács Dávid révén megszerezte a vezetés (1:0), így már elég hamar futnunk kellett az eredmény után. A félidő már nem tartogatott több találatot, így minimális hátránnyal ugyan, de még mérkőzésben maradtunk. A folytatás egyértelműen arról szólt, ki tud még egy gólt szerezni. Amennyiben csapatunk, akkor még a pontrablás is elképzelhető lett volna, ha viszont a hazaiak, akkor azzal végleg lezárták volna a mérkőzést. Sajnos ez utóbbi történt, bár elég sokáig, egészen a 91. percig tartottuk magunkat, azonban amíg nekünk nem sikerült találatot elérnünk, addig a volt NB I-es és válogatott játékos, Csizmadia Csaba gólja minden reményünket szertefoszlatta.

Jövő héten sorsdöntő mérkőzés vár ránk. A pontban azonosan, ám egy helyezéssel előttünk álló Mórahalom látogat hozzánk, aki ellen mindenképpen győznünk kell, ha nem szeretnénk a jelenleginél is nehezebb helyzetbe kerülni a hátralevő fordulókra.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.04.29 (szombat, 17:00)
Helyszín: Budafok

Budafoki MTE - FC Dabas 2 : 0 (1:0)

FC Dabas: Scheilinger - Eördögh, Komoróczy, Makrai, Surányi, Nádházi (Sós - 46'), Erős, Dabasi (Ladányi - 65'), Karacs, Zsolnai, Csordás (Takács - 54')

Csere: Török, Sárközi, Filyó, Ladányi, Takács, Sós, Kiss

Gól: Kovács D (17'), Csizmadia Cs (91') ill. -

MLSZ Adatbank