FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.04.23.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Szekszárdi UFC (1 : 2)
 

Nem sikerült otthon tartani a három pontot

NB III-as első csapatunknak az elmúlt fordulóhoz hasonlóan most sem sikerült további bajnoki pontokat gyűjtenie, így idén talán először kijelenthetjük, némi hullámvölgybe került Erős Károly alakulata. Noha a Szekszárd tabellán elfoglalt helyezése előkelőbb volt, mint mienk, a tavaszi szereplésünk tükrében mégis bizakodva várhattuk a vasárnap délutáni összecsapást.

A mérkőzés jól is indult, ugyanis Csordás Simon révén már a 11. percben magunkhoz ragadtuk a vezetést (1:0). A félidő hajrájában azonban a Szekszárd talált egy gólt, amivel ismét eldöntetlen lett az állás (1:1). A fordulást követően ismét a vendégek voltak eredményesek, ezúttal Fejes Péternek sikerült Scheilinger György kapuját bevennie (1:2). Az egyenlítés érdekében Erős Károly a Zsolnai, Komoróczi, Karacs triót is csatasorba állította, azonban mint végül kiderül, ez sem hozott számottevő eredményt. A vendégeknek sikerült megtartaniuk a minimálisan megszerzett előnyüket, így a múlt hétvégi, Gyula elleni bajnokit követően ismét vereséget szenvedtünk.

Nagyon fájó ez a két "elvesztegetett" mérkőzés, főleg annak tükrében, hogy a következő ellenfelünk az a Budafoki MTE lesz, aki jelenleg vezeti a pontvadászatot és egyértelműen a bajnoki cím legfőbb várományosa.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.04.23 (vasárnap, 17:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Szekszárdi UFC 1 : 2 (0:0)

FC Dabas: Scheilinger - Tóth, Eördögh, Makrai, Surányi, Sárközi (Komoróczi - 70'), Erős, Sós, Kiss (Karacs - 77'), Takács (Zsolnai - 65'), Csordás

Csere: Török, Komoróczi, Kállai, Nádházi, Karacs, Dabasi, Zsolnai

Gól: Csordás S (11') ill. Puskás G (40'), Fejes P (53')

MLSZ Adatbank