FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.04.16.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Nagykáta SE - FC Dabas II (0:2)
 

Újabb győzelem, ezúttal a Nagykáta otthonában

Kucsák István csapata az elmúlt fordulóbeli győzelmét követően ismét begyűjtötte a három pontot, ráadásul idegenben. Kettes csapatunk ezúttal Nagykátára látogatott. A hazai csapat az 5. ,míg mi a 9. pozícióból várhattuk a 22. forduló rajtját. Papíron tehát mindenképpen a Nagykáta számított a mérkőzés esélyesének.

Kettes csapatunk az idei évben azonban már többször is bebizonyította, hogy a papírforma nem minden, lényegtelen hányadik helyezett soros ellenfelünk, bárki ellen képesek vagyunk a bravúrra. Most sem volt ez másképp, Varga Balázs révén ugyanis már a 19. percben magunkhoz ragadtuk a vezetést (0:1), amit egészen a félidő végéig meg is tudtunk tartani. A folytatásban előnyünk megtartása volt az elsődleges cél, amit az 54. percben egy kiállítás még valamelyest meg is könnyített. A hazai csapatból Kiss Ádám mehetett idő előtt az öltözőbe. Mezőnyfölényünket kihasználva a 79. percben egy újabb találattal végleg eldöntöttük a három pont sorsát. Ezúttal Ladányi Tibor volt eredményes (0:2). A fennmaradó időben az eredmény már nem változott, így már-már magabiztosnak nevezhető 2:0-ás győzelemmel zártuk a nagykátai vendégjátékunkat.

Jövő szombaton az utolsó előtti helyen szerénykedő Százhalombattát fogadjuk, ahol az elmúlt két fordulóbeli győzelmünket alapul véve szinte kötelező a három pont begyűjtése.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.04.16 (vasárnap, 16:00)
Helyszín: Nagykáta

Nagykáta SE - FC Dabas II 0 : 2 (0:1)

FC Dabas II: Gerstenbrein - Benedek, Botlik, Janicsák, Danyis, Gáspár, Körmöczy (Ladányi - 79'), Filyó (Ubornyák - 82'), Huszti (Bukovszki - 78'), Kiss (Zelovics - 87'), Varga

Csere: Volenszki G, Kovacsik, Bukovszki, Zelovics, Ubornyák, Ladányi

Gól: - ill. Varga B (19'), Ladányi (79')

MLSZ Adatbank