FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.04.15.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: V-Gyulai TFC - FC Dabas (1 : 0)
 

A hajrában bekapott góllal ért véget veretlenségi sorozatunk

Erős Károly csapata a szombati nap folyamán játszotta le soron következő bajnoki mérkőzését. NB III-as első keretünk Gyulára látogatott, ahol a három helyezéssel mögöttünk álló, a fordulót megelőzőleg a 14. pozíciót elfoglaló helyi csapat ellen léptünk pályára.

Mindkét egyesület NB III-as csapata lényegében menekül a kiesés elől, borítékolható volt, hogy túl nagy kockázatot egyik fél sem vállal föl a másik ellen. Ez így is lett, lényegében az egész mérkőzés lefolyt gól nélkül. Amíg azonban a múlt héten Takács Kornél révén az utolsó percekben pontot tudtunk menteni hazai pályán, addig most sajnos a szerencse nem állt mellettünk. Hórihorgas játékosunk büntetőt hibázott, a labdarúgás pedig általában büntet ilyenkor. Így is lett, a hazaiak a 89. percben, tehát a rendes játékidő letelte előtti utolsó pillanatokban megszerezték a vezetést (1:0), amire a hátralevő játékidő rövidsége következtében már nem sikerült válaszolnunk, így elszenvedtük második vereségünket a 2017-es esztendőben.

Hét mérkőzéses veretlenségi sorozatunk tehát véget ért, azonban a bajnokság vége még messze, ha innentől egy hasonlóan jó szériát tudunk produkálni, akkor alighanem senkit nem fog érdekelni ez a kis botlás. Előre kell nézni, a következő, Szekszárd elleni feladatunkra kell koncentrálnunk, ami azért is fontos, mivel ellenlábasunk jelenleg négy ponttal szerzett többet, mint mi, egy ellenük aratott győzelemmel pedig szorosan mögéjük zárkózhatunk a táblázaton.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.04.15 (szombat, 16:30)
Helyszín: Gyula

V-Gyulai TFC - FC Dabas 1 : 0 (0:0)

FC Dabas: Scheilinger - Tóth, Eördögh, Makrai, Surányi, Sárközi, Erős (Komoróczi - 82'), Nádházi (Filyó - 70'), Zsolnai, Sós, Takács (Csordás - 69')

Csere: Török, Komoróczi, Kállai, Csordás, Karacs, Filyó, Dabasi

Gól: Sípos K (89') ill. -

MLSZ Adatbank