FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.04.09.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Szentlőrinc SE (1 : 1)
 

A hajrában mentettünk pontot a Szentlőrinc ellen

NB III-as első csapatunk az egyik legfőbb jelenlegi riválisát, a Szentlőrinc SE-t fogadta vasárnap délután hazai pályán. Erős Károly játékosai az elmúlt hetek teljesítményét alapul véve magabiztosan, önbizalommal telve fogadhatták soros ellenfelüket.

Az első félidő túlnyomó részének góltalanságát Füredinek sikerült megtörnie, aki a 42. percben, számunkra talán a legrosszabb időpontban vette be Scheilinger György kapuját (0:1). A hátrány tükrében Erős Károlynak minden bizonnyal volt mit megbeszélnie játékosaival a szünetben. A folytatásban természetesen mindent megpróbáltunk elkövetni az egyenlítés érdekében, de az egalizálás nem nagyon akart összejönni. Mikor már úgy festett, hogy megszakad a hét mérkőzés óta tartó veretlenség sorozatunk, érkezett Takács Kornél és a 87. percben semmissé tette a vendégek előnyét (1:1). A hátralevő percekben már egyik fél sem tudta a győztes találatot bevinni, így maradt a döntetlen, ami a két csapat táblázaton elfoglalt helyezését alapul véve igazságosnak mondható.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.04.09 (vasárnap, 16:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Szentlőrinc SE 1 : 1 (0:1)

FC Dabas: Scheilinger - Tóth, Eördögh, Makrai, Surányi, Sárközi (Komoróczi - 75'), Erős, Karacs (Filyó - 72'), Zsolnai, Sós, Csordás (Takács - 61')

Csere: Török, Huszti, Komoróczi, Filyó, Nádházi, Takács, Kiss

Gól: Takács K (87') ill. Füredi Sz (42')

MLSZ Adatbank