FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.04.01.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Sport36-Komlói Bányász SK - FC Dabas (0 : 1)
 

Hoztuk a kötelezőt, legyőztük a sereghajtót

Sorozatban harmadik mérkőzését is győzelemmel zárta NB III-as csapatunk. Erős Károly legénysége a DMTK ellen elszenvedett minimális különbségű (2:1) vereség, tehát immáron hat mérkőzés óta veretlen, ami jól jelzi, hogy masszív, egységes csapattá sikerült összegyúrni az általa irányított keretet.

Győzelmünknek hála ismét feljebb tudtunk kúszni a tabellán. A 11. helyről indultunk a fordulót megelőzőleg, a Mórahalom vereségének köszönhetően viszont már a 9. pozíciót foglalhatjuk el, azonban ahhoz, hogy ott is maradhassunk, a vasárnapi játéknapon a papírformának be kell igazolódnia és a dobogós Pécsi MFC-nek le kell győznie a Szentlőrinc csapatát.

A Komló elleni bajnoki mérkőzésre visszakanyarodva, ami várható volt, az be is következett. Nem tudtunk nagy gólarányú győzelmet aratni, viszont az egy gólos diadalért is ugyanúgy három pont jár. Komlón sosem egyszerű diadalt aratni, ez pedig most sem volt másképp. A győztes gólunkat ismételten Sós Márkó szerezte, azonban a találatra egészen az 59. percig kellett várni, tehát nem tudtunk olyan gyorsan előnybe kerülni, mint tettük azt egy héttel korábban az FTC ellen. A vezetés birtokában már csak előnyünk megtartására kellett összpontosítanunk. A csapat igen masszív benyomást kelt egész tavasszal és ez az egységesség most is győzelemhez segítette NB III-as keretünket. A hazaiak végül nem is tudták kicsikarni a döntetlent, így ha nem is könnyedén, de hoztuk a kötelező győzelmet.

Jövő hétvégén, hazai pályán azt a Szentlőrincet fogadjuk, aki jelenleg talán a legfőbb riválisunk. Pontban és helyezésben is nagyon kezel állnak hozzánk, így egy újabb "hatpontos" rangadó elébe nézhetünk.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.04.01 (szombat, 16:30)
Helyszín: Komló

Sport36-Komlói Bányász SK - FC Dabas 0 : 1 (0:0)

FC Dabas: Scheilinger - Sós, Eördögh, Makrai, Surányi, Sárközi, Erős, Karacs, Filyó (Takács - 65'), Zsolnai (Kiss - 81'), Csordás (Kállai - 87')

Csere: Török, Kállai, Nádházi, Takács, Hollauer, Kiss

Gól: - ill. Sós M (59')

MLSZ Adatbank