FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.03.24.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Ferencvárosi TC II (1 : 0)
 

Győzelemmel abszolváltuk az FTC II elleni rangadónkat

NB III-as csapatunk pénteken délután fogadta a Lipcsei Péter irányította Ferencvárosi TC II-t. A vendégek enyhén szólva sem életük formájában játszanak az elmúlt hetekben, vereség-vereség hátán a mérlegük. Nálunk pedig épp ellenkezőleg, folyamatos javulás tapasztalható, így a DPASE elleni bravúros idegenbeli győzelemből profitálva, önbizalommal telve várhattuk a pénteki rangadót.

Remekül kezdődött az összecsapás, Sós Márkó révén ugyanis már a 4. percben megszereztük a vezetést (1:0). A folytatásban természetesen az FTC is mindent megpróbált elkövetni az egalizálás érdekében, de szerencsére védelmünk eszén nem tudtak túljárni. Az első félidő szépen-lassan le is csorgott az egy gólos előnyünkkel.

A folytatásban Lipcsei Péter elég hamar kihasználta cserelehetőségeit, azonban a vérfrissítés sem hozott kézzel fogható eredményt számukra. Újabb gólra nekünk sem futotta erőnkből, azonban továbbra is remekül védekeztünk, így tovább tudtuk tartani a mérkőzés elején megszerzett minimális előnyünket. A játékpercek szépen lecsorogtak, mi pedig a hármas sípszót meghallva idei második győzelmünknek örvendhettünk.

Az elmúlt fordulókban óriási lépéseket tettünk a bentmaradás kiharcolása érdekében. Jelenleg már a 10. helyről várhatjuk a vasárnapi játéknapot, amikor riválisaink túlnyomó része pályára fog lépni.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2017.03.24 (péntek, 16:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Ferencvárosi TC II 1 : 0 (1:0)

FC Dabas: Scheilinger - Tóth, Eördögh, Makrai, Sós, Sárközi, Erős, Karacs, Kiss (Filyó - 46'), Zsolnai (Kállai - 73'), Csordás (Huszti - 89')

Csere: Török, Huszti, Kállai, Nádházi, Takács, Hollauer, Filyó

Gól: Sós M (4') ill. -

MLSZ Adatbank