FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.01.11.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas - Taksony SE (4 : 1)
 

Megszereztük az első idei győzelmünket

Amíg hétvégén a Diósd ellen csupán döntetlenre volt képes alakulófélben lévő NB III-as keretünk, addig a szerdai napon végre sikerült a pályán is realizálni az egy osztálynyi különbséget. Az első félidő kissé döcögősre sikeredett, azonban a folytatásban sikerül felőrölni ellenfelünk védelmét és végül magabiztos, 4:1 arányú győzelem kerekedett ki a hétközi felkészülési mérkőzésből. Találatainkat Sós Márkó, Kiss Viktor és Varga Balázs (2) szerezték.

A hét további részében egy szabadnap, egy pénteki edzés, majd ezt követően egy újabb felkészülési mérkőzés vár a fiúkra. A szombati ellenfelünk a Ceglédi VSE lesz, akik a másodosztályban szerepelnek. Az összecsapás egyben remek erőfelmérő is lesz, megnézhetjük, hol is tartunk jelenleg a felkészülésben, emellett pár új játékosról az is kiderülhet, fel tudják-e venni a tempót komolyabb sebességgel és játékintelligenciával rendelkező, magasabban jegyzett csapat futballistáival szemben.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2017.01.11. (szerda, 18:30)
Helyszín: Dabas, műfű

FC Dabas - Taksony SE 4 : 1 (1 : 1)
Gólszerzők: Sós M, Kiss V, Varga B (2)