FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2017.01.07.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas - Diósdi TC (1 : 1)
 

Döntetlennel zárta idei első mérkőzését NBIII-as csapatunk

Erős Károly játékosai szombaton kora délután lejátszották az első 2017-es felkészülési mérkőzésüket. A műfüves pályán lezajlott összecsapáson a szintén harmadosztályban, azonban másik csoportban szereplő Diósdot fogadtuk. Az időjárás ugyan nem volt a legideálisabb, azonban a nagy hideg ellenére nap azért kisütött, így maximum a fagyos talaj nehezítette meg a játékosok dolgát.

A összecsapás első találatát a vendégek jegyezték, amivel képletesen meg is nyerték az első játékrészt. Szerencsére a második félidőben Gáspár Tibor révén sikerült kiegyenlítenünk, így végül nem kellett szégyenkeznünk a végeredményt illetően. Több találat már nem esett, így a közel azonos játékerőt képviselő felek végül 1:1-es döntetlennel abszolválták első idei felkészülési mérkőzésüket.

A folytatásra nem kell túl sokat várni, a hét közepén ismételten pályán láthatjuk alakulófélben lévő NBIII-as keretünket. A szerdai nap délutánján a Megye I. osztályában vitézkedő Taksony SE látogat Dabasra.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2017.01.07. (szombat, 13:00)
Helyszín: Dabas, műfű

FC Dabas - Diósdi TC (1 : 1)
Gólszerző: Gáspár T